Balaji Shipping Праћење Контејнера,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Балаји контејнера испод, требало би да има формат БЉУ1234567, добијте статус Балаји контејнера за отпрему у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Балаји Схиппинг-у

праћење контејнера балајиБалаји Схиппинг Линес ФЗЦО је огранак Цонтаинер Логистицс / НВОЦЦ Групе Трансворлд. Првобитно осмишљен 1992. од стране наших оснивача, за пружање комбинованих мултимодалних транспортних услуга између Индије и Блиског истока, БСЛ је наставио да расте своју мрежу услуга из године у годину и сада нуди одличну мрежу која покрива индијски потконтинент, Средњи Исток, Црвено море, Западна и Источна Африка, Ирак и Авганистан, Југоисточна Азија, Далеки исток и Кина, Велика Британија, Европа и САД. Од оснивања, БСЛ је неуморно радио на пружању услуга нашим клијентима широм света кроз нашу разноврсну флоту контејнера која укључује и тешке суве контејнере као и специјализовану опрему, нпр. контејнере за хладњаче / отворене врхове / равне регале.

Званичан веб-сајт: ввв.балајисхип.цом

Помоћ за праћење испоруке Балаји

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији Балаји .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичног сајта Балајија, боље је да контактирате Балаји .

Контактирајте Балаји Схиппинг на друштвеним мрежама

Балаји Схиппинг се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење Балаји контејнера

Када пошаљете са Балајијем, добићете Балаји број за праћење контејнера у формату БЉУ1234567, БЉУ је Балајијев префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Балаји контејнера са слике испод.
праћење контејнера балаји

Центар за помоћ за праћење контејнера Балаји

Ако имате проблема са нашим Балаји системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење Балаји контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки