Balaji Shipping Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Balaji de mai jos, ar trebui să aibă formatul BLJU1234567, obțineți starea containerului Balaji în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Balaji Shipping

urmărirea containerelor balajiBalaji Shipping Lines FZCO este brațul Container Logistics / NVOCC al Grupului Transworld. Concepută inițial în 1992 de fondatorii noștri, pentru a oferi servicii combinate de transport multimodal între India și Orientul Mijlociu, BSL și-a crescut rețeaua de servicii de la an la an și oferă acum o rețea excelentă care acoperă subcontinentul indian, Mijlociu. Est, Marea Roșie, Africa de Vest și de Est, Irak și Afganistan, Asia de Sud-Est, Orientul Îndepărtat și China, Marea Britanie, Europa și SUA. Încă de la început, BSL a lucrat fără încetare pentru a servi clienții noștri din întreaga lume prin flota noastră variată de containere, care include atât containere grele uscate, cât și echipamente specializate, cum ar fi containere frigorifice / Open Tops / Rafturi plate.

Site oficial: www.balajiship.com

Ajutor pentru urmărirea expedierii Balaji

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Balaji .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al Balaji, ar fi bine să îl contactați pe Balaji .

Contactați Balaji Shipping pe Social Media

Balaji Shipping poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Balaji Container Tracking Number Format

Când expediați cu Balaji, veți primi un număr de urmărire a containerului Balaji cu formatul BLJU1234567, BLJU este prefixul lui Balaji. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Balaji din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor balaji

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Balaji

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Balaji, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți coletul cu numărul de urmărire Balaji Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere