Balaji Shipping Seguiment De Contenidors,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Balaji a continuació, hauria de tenir el format BLJU1234567, obteniu l’estat del contenidor d’enviament Balaji en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Balaji Shipping

seguiment de contenidors balajiBalaji Shipping Lines FZCO és el grup de logística de contenidors / NVOCC del grup Transworld. Originalment concebuda l’any 1992 pels nostres fundadors, per oferir serveis de transport multimodal combinat entre l’Índia i l’Orient Mitjà, BSL va augmentar la seva xarxa de serveis any rere any i ara ofereix una xarxa excel·lent que cobreix el subcontinent indi, Mitjà. Est, Mar Roig, Àfrica occidental i oriental, Iraq i Afganistan, Sud-est asiàtic, Extrem Orient i Xina, Regne Unit, Europa i EUA. Des dels inicis, BSL ha treballat incansablement per servir als nostres clients a tot el món a través de la nostra variada flota de contenidors que inclou tant contenidors secs resistents com equips especialitzats, com ara contenidors frigorífics / Open Tops / Bastidors plans.

Lloc web oficial: www.balajiship.com

Ajuda de seguiment d’enviaments de Balaji

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Balaji .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Balaji, és millor que us poseu en contacte amb Balaji .

Contacta amb Balaji Shipping a les xarxes socials

Es pot contactar amb Balaji Shipping a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors Balaji

Quan envieu amb Balaji, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Balaji amb el format BLJU1234567, BLJU és el prefix de Balaji. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Balaji a la imatge següent.
seguiment de contenidors balaji

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Balaji

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Balaji, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Balaji Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors