Balaji Shipping Проследяване На Контейнер,Track Balaji Shipping Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Balaji по-долу, трябва да има формат BLJU1234567, да получите състоянието на транспортния контейнер Balaji в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Balaji Shipping

проследяване на контейнер balajiBalaji Shipping Lines FZCO е подразделението за контейнерна логистика / NVOCC на Transworld Group. Първоначално замислен през 1992 г. от нашите основатели, за да предоставя комбинирани мултимодални транспортни услуги между Индия и Близкия изток, BSL продължи да разраства своята сервизна мрежа от година на година и сега предлага отлична мрежа, покриваща Индийския субконтинент, Средния Изток, Червено море, Западна и Източна Африка, Ирак и Афганистан, Югоизточна Азия, Далечен Изток и Китай, Обединеното кралство, Европа и САЩ. От самото начало BSL работи неуморно, за да обслужва нашите клиенти по целия свят чрез нашия разнообразен флот от контейнери, който включва както тежкотоварни сухи контейнери, така и специализирано оборудване, т.е. хладилни контейнери / Open Tops / Плоски стелажи.

Официален уебсайт: www.balajiship.com

Помощ за проследяване на доставката на Balaji

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Balaji .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Balaji, по-добре се свържете с Balaji .

Свържете се с Balaji Shipping в социалните медии

Можете да се свържете с Balaji Shipping чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Balaji

Когато изпращате с Balaji, ще получите номер за проследяване на контейнер Balaji с формат BLJU1234567, BLJU е префиксът на Balaji. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Balaji от снимката по-долу.
проследяване на контейнер balaji

Помощен център за проследяване на контейнери в Balaji

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Balaji, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Balaji в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки