ARKAS Проследяване На Контейнер,Track ARKAS Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Arkas по-долу, трябва да има формат ARKU1234567, да получите състоянието на контейнера Arkas в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Аркас

проследяване на контейнери arkasНадграждайки силата на 66-годишния опит на Arkas Holding в международния транспорт, Arkas Line предлага редовни линейни услуги между пристанищата в Черно море и Средиземно море с флот от 50 контейнерни кораба, повечето от които са под турски флаг и са собственост на Arkas.

Arkas Container Transport SA (Arkas Line) започва дейността си като фидерна услуга, създадена за прехвърляне на стоки до кораби с голям тонаж, които не посещават турски пристанища и транспортиране на товари между тези кораби. Днес той предоставя редовни линейни услуги с контейнерен флот от приблизително 83 600 TEUs, включително специално оборудване като open top, high cube, flat-rack, palet-wide и reefers, за да отговори на нуждите за внос и износ на разширяващ се и развиващ се пазар. Услугата за захранване продължава да се извършва от EMES Feedering SAM

Официален уебсайт: www.arkasline.com.tr

Помощ за проследяване на Arkas

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Arkas .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Arkas, по-добре се свържете с Arkas .

Свържете се с Arkas в социалните медии

Можете да се свържете с Arkas чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Arkas

Когато изпращате с Arkas, ще получите номер за проследяване на контейнер Arkas с формат ARKU1234567, ARKU е префиксът на Arkas.

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Arkas от снимката по-долу.
проследяване на контейнери arkas

Помощен център на Arkas Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Arkas, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия номер за проследяване на Arkas Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки