ALIANCA Sledenje Vsebniku,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika alianca , mora imeti obliko ENAU1234567, pridobite status vsebnika alianca v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Alianci

sledenje kontejnerjem aliancaAliança Navegação e Logística je ključni akter v mednarodnem prometu s poudarkom na oskrbi Južne Amerike, Srednje Amerike, Severne Amerike, Evrope, Azije in Južne Afrike. V Braziliji je podjetje referenca v kabotaži, saj je eno od pionirskih podjetij pri vračanju k obalnemu prometu.

Rast Aliançe v zadnjih nekaj letih je posledica intenziviranja aktivnosti v vseh fazah logistične verige, v kabotaži in mednarodnem transportu.

Leta 2012 je podjetje zabeležilo prihodke v višini 2,7 milijarde R$ in preneslo približno 680 tisoč TEU.

Uradna spletna stran: www.alianca.com.br

Pomoč pri sledenju Alianca

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani Aliança .
  • Če na uradni spletni strani Aliançe ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Alianço .

Obrnite se na Alianco na družbenih medijih

Z Alianco lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format številke za sledenje kontejnerja Alianca

Ko pošiljate z Alianço, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja aliançe v formatu ENAU1234567, ENAU je Aliançina predpona. Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika aliança na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem alianca

Center za pomoč Alianca Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikom Alianca, jih sporočite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Alianca Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam