ALIANCA Seguiment De Contenidors,Track ALIANCA Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor d’alianca a continuació, hauria de tenir el format ENAU1234567, obteniu l’estat del contenidor d’alianca en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Alianca

seguiment de contenidors aliancaAliança Navegação e Logística és un actor clau en el trànsit internacional, amb èmfasi en servir Amèrica del Sud, Amèrica Central, Amèrica del Nord, Europa, Àsia i Sud-àfrica. Al Brasil, l’empresa és un referent en cabotatge, sent una de les empreses pioneres en tornar al transport costal.

El creixement d’Aliança en els darrers anys és el resultat de la intensificació de les activitats en totes les etapes de la cadena logística, en el cabotatge i el transport internacional.

El 2012, l’empresa va registrar uns ingressos de R$ 2.700 milions i va moure aproximadament 680 mil TEU.

Lloc web oficial: www.alianca.com.br

Alianca Ajuda de seguiment

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’Aliança .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’Aliança, és millor que us poseu en contacte amb Aliança .

Contacta amb Alianca a les xarxes socials

Es pot contactar amb Alianca a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor Alianca

Quan envieu l’enviament amb Aliança, obtindreu un número de seguiment del contenidor aliança amb el format ENAU1234567, ENAU és el prefix d’Aliança. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor d’aliança a la imatge següent.
seguiment de contenidors alianca

Centre d’ajuda d’Alianca Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Alianca, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de contenidors Alianca al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors