ACL Sledenje Vsebniku,Track ACL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika acl , mora imeti obliko ACLU1234567, pridobite stanje vsebnika acl v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O ACL

sledenje zabojniku aclACL je specializiran čezatlantski prevoznik kontejnerjev, projektnega in prevelikega tovora, težke opreme in vozil z največjo svetovno kombinacijo RORO/kontejnerji. ACL ima pet čezatlantskih plovb vsak teden in trži tudi neposredne RORO/kontejnerske storitve Grimaldi Lines med ZDA in Zahodno Afriko. Podjetje ponuja tudi storitve za nezabojniški tovor iz Severne Amerike v Sredozemlje, Bližnji vzhod, Južno Afriko, Avstralijo in Azijo. ACL je podjetje skupine Grimaldi.

Uradna spletna stran: www.aclcargo.com

Pomoč za sledenje ACL

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu ACL .
  • Če na uradni spletni strani ACL ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na ACL .

Obrnite se na ACL na družbenih medijih

Na ACL lahko stopite v stik prek naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke vsebnika ACL

Ko pošljete z ACL, boste prejeli številko za sledenje vsebnika acl v formatu ACLU1234567, ACLU je predpona ACL. Več informacij o številki za sledenje zabojnika acl najdete na spodnji sliki.
sledenje acl

Pomoč za sledenje vsebnika ACL

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov ACL, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje zabojnika ACL v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam