ACL Проследяване На Контейнер,Track ACL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на своя acl контейнер по-долу, трябва да има формат ACLU1234567, да получите състоянието на acl контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно ACL

проследяване на acl контейнерACL е специализиран трансатлантически превозвач на контейнери, проектни и извънгабаритни товари, тежко оборудване и превозни средства с най-голямата в света комбинация RORO/Containerships. ACL има пет трансатлантически плавания всяка седмица и също предлага на пазара директната RORO/контейнерна услуга Grimaldi Lines между САЩ и Западна Африка. Компанията също така предлага услуги за неконтейнерни товари от Северна Америка до Средиземноморието, Близкия изток, Южна Африка, Австралия и Азия. ACL е компания от Grimaldi Group.

Официален уебсайт: www.aclcargo.com

Помощ за ACL проследяване

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на ACL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на ACL, по-добре се свържете с ACL .

Свържете се с ACL в социалните медии

С ACL можете да се свържете чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на ACL контейнер

Когато изпращате с ACL, ще получите номер за проследяване на acl контейнер с формат ACLU1234567, ACLU е префиксът на ACL. Научете повече информация за номера за проследяване на acl контейнер от снимката по-долу.
acl проследяване

Помощ за проследяване на ACL контейнер

Ако имате проблем с нашата ACL система за проследяване на контейнери, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия ACL контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки